Szczeciński Park Naukowo-Technologiczny Sp. z o.o.

POSZUKUJE

DOSTAWCY CATERINGU w projekcie pt. „ICT (B)usiness to(2) (E)ducation czyli modernizacja oferty kształcenia zawodowego szkół o profilu informatycznym w powiązaniu z potrzebami lokalnego/ regionalnego rynku pracy”

Termin realizacji usługi w okresie od 15 lutego 2015 roku do końca 10 maja 2015 roku, weekendy (soboty i niedziele). Miejscem realizacji usługi jest miasto Szczecin.

Zakres świadczonej usługi: obiad i przerwa kawowa, każdorazowo 1 lub 2 lub 3 grupy po 10-12 osób w 1 miejscu na terenie miasta Szczecina, szacunkowa liczba cateringu dla 348 osób.

Opis przedmiotu zamówienia:

  1. Dzienny jadłospis obejmuje:

zestaw obiadowy:

  • pierwsze danie: – zupa,
  • drugie danie: dwuskładnikowe:

– ziemniaki (lub zamiennie ryż, kasza, makaron itp.)

– potrawa mięsna (stek z kurczaka, udziec z kurczaka, kotlet schabowy, bitki wołowe, gulasz, ewentualnie 1 raz w tygodniu ryba),

  • surówka,

Możliwość skonstruowania oddzielnego menu wegetariańskiego.

przerwę kawową:

  • kawa podana w termosach,
  • herbata podana w termosach,
  • śmietanka/mleko do kawy w mleczniku,
  • cytryna,
  • cukier w cukiernicy,
  • soki owocowe podane w karafkach,
  • woda mineralna podana w butelkach 0,5 l – gazowana i niegazowana, min. 2 butelki na jedną osobę,
  • ciasteczka koktajlowe.

Przerwa kawowa podana w formie szwedzkiego stołu z białym obrusem – ilość napoi
i poczęstunku słodkiego odpowiednia/wystarczająca dla 6 godzinnego dnia szkoleniowego (ewentualne uzupełnianie w ciągu dnia).

  1. Wykonawca najpóźniej na 5 dni roboczych przed rozpoczęciem okresu świadczenia usług ustali i przedstawi do zatwierdzenia Zamawiającemu propozycje jadłospisu.
  2. Posiłki muszą być urozmaicone. Wysokiej jakości zarówno, co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki – catering powinien być podany w naczyniach ceramicznych
    i szklanych (nie jednorazowego użytku), sztućce tradycyjne.
  3. Wykonawca jest zobowiązany dostarczać posiłki własnym transportem i samodzielnie je przygotowywać. Posiłki winne być gorące, świeże, smaczne i estetyczne – przygotowane
    w dniu wydania posiłku.
  1. Do obowiązków Wykonawcy należy także codzienny odbiór naczyń i odpadów pokonsumpcyjnych – sprzątnięcie miejsca szkolenia.

Wymagania dotyczące składanych ofert:

  • określenie ceny brutto za przedmiot zamówienia skalkulowanej na jedną osobę – łącznie cena zestawu obiadowego oraz cena przerwy kawowej,
  • propozycję menu (obiad oraz przerwa kawowa) na trzy weekendy.

Kryteria oceny ofert: cena.

Sposób składania ofert:

  • osobiście: SEKRETARIAT Szczeciński Park Naukowo – Technologiczny Sp. z o.o.
    ul. Niemierzyńska 17a, 71-441 Szczecin,
  • drogą elektroniczną: jbalicka@spnt.pl

Termin składania ofert upływa w dniu 4 lutego 2015 roku do godz. 15:00          

Szczegółowe informacje:

Jolanta Balicka

e-mail: jbalicka@spnt.pl

tel. 91 85 22 927, 602-813-084

Zamawiający zastrzega sobie prawo do:

  • negocjacji w sytuacji, gdy zostanie złożona jedna oferta, która będzie odbiegać od założeń budżetowych projektu,
  • po wyborze Wykonawcy, podjęcia rozmów w celu odpowiedniego uszczegółowienia warunków realizacji zamówienia,
  • anulowania niniejszego zapytania bez podania przyczyny.

HARMONOGRAM SZKOLEŃ DLA NAUCZYCIELI

Zajęcia w soboty i niedziele:

Grupa/        
I grupa 15.02.2015 09:00-15:00
21.02.2015 12:00-18:00
22.02.2015 09:00-15:00
01.03.2015 09:00-15:00
07.03.2015 12:00-18:00
08.03.2015 09:00-15:00
15.03.2015 09:00-15:00
21.03.2015 12:00-18:0022.03.2015 09:00-15:00
29.03.2015 09:00-15:0011.04.2015 12:00-18:0012.04.2015 09:00-15:00
II grupa 28.02.2015 12:00-18:0001.03.2015 09:00-15:00
07.03.2015 12:00-18:00
14.03.2015 12:00-18:0015.03.2015 09:00-15:00
21.03.2015 12:00-18:00
28.03.2015 12:00-18:00
29.03.2015 09:00-15:00
11.04.2015 12:00-18:00
18.04.2015 12:00-18:0019.04.2015 09:00-15:0025.04.2015 12:00-18:00
III grupa 08.03.2015 09:00-15:0014.03.2015 12:00-18:0015.03.2015 09:00-15:00 22.03.2015 09:00-15:0028.03.2015 12:00-18:0029.03.2015 09:00-15:00 12.04.2015 09:00-15:0018.04.2015 12:00-18:0019.04.2015 09:00-15:00 26.04.2015 09:00-15:0009.05.2015 12:00-18:00
10.05.2015 09:00-15:00

PLAN DNIA SZKOLENIOWEGO – SOBOTA:

12:00-13:20 Zajęcia dydaktyczne 1 h 20 min
13:20-14:00 Ciepły posiłek – obiad
14:00-16:00 Zajęcia dydaktyczne 2 h
16:00-16:20 Przerwa kawowa
16:20-18:00 Zajęcia dydaktyczne 1 h 40 min
Łączna liczba godzin: 6 h

PLAN DNIA SZKOLENIOWEGO – NIEDZIELA:

9:00-11:00 Zajęcia dydaktyczne 2h
11:00-11:20 Przerwa kawowa
11:20-13:00 Zajęcia dydaktyczne 1 h 40 min
13:00-13:40 Ciepły posiłek – obiad
13:40-15:00 Zajęcia dydaktyczne 1 h 20 min
Łączna liczba godzin: 6 h
FacebookTwitterGoogle PlusMore...