Szczeciński Park Naukowo-Technologiczny Sp. z o.o.
POSZUKUJE
DOSTAWCY CATERINGU w projekcie pt. „ICT (B)usiness to(2) (E)ducation czyli modernizacja oferty kształcenia zawodowego szkół o profilu informatycznym w powiązaniu z potrzebami lokalnego/ regionalnego rynku pracy”
Termin realizacji usługi w okresie od 15 lutego 2015 roku do końca 10 maja 2015 roku, weekendy (soboty i niedziele). Miejscem realizacji usługi jest miasto Szczecin.
Zakres świadczonej usługi: obiad i przerwa kawowa, każdorazowo 1 lub 2 lub 3 grupy po 10-12 osób w 1 miejscu na terenie miasta Szczecina, szacunkowa liczba cateringu dla 348 osób.
Opis przedmiotu zamówienia:
- Dzienny jadłospis obejmuje:
zestaw obiadowy:
- pierwsze danie: – zupa,
- drugie danie: dwuskładnikowe:
– ziemniaki (lub zamiennie ryż, kasza, makaron itp.)
– potrawa mięsna (stek z kurczaka, udziec z kurczaka, kotlet schabowy, bitki wołowe, gulasz, ewentualnie 1 raz w tygodniu ryba),
- surówka,
Możliwość skonstruowania oddzielnego menu wegetariańskiego.
przerwę kawową:
- kawa podana w termosach,
- herbata podana w termosach,
- śmietanka/mleko do kawy w mleczniku,
- cytryna,
- cukier w cukiernicy,
- soki owocowe podane w karafkach,
- woda mineralna podana w butelkach 0,5 l – gazowana i niegazowana, min. 2 butelki na jedną osobę,
- ciasteczka koktajlowe.
Przerwa kawowa podana w formie szwedzkiego stołu z białym obrusem – ilość napoi
i poczęstunku słodkiego odpowiednia/wystarczająca dla 6 godzinnego dnia szkoleniowego (ewentualne uzupełnianie w ciągu dnia).
- Wykonawca najpóźniej na 5 dni roboczych przed rozpoczęciem okresu świadczenia usług ustali i przedstawi do zatwierdzenia Zamawiającemu propozycje jadłospisu.
- Posiłki muszą być urozmaicone. Wysokiej jakości zarówno, co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki – catering powinien być podany w naczyniach ceramicznych
i szklanych (nie jednorazowego użytku), sztućce tradycyjne. - Wykonawca jest zobowiązany dostarczać posiłki własnym transportem i samodzielnie je przygotowywać. Posiłki winne być gorące, świeże, smaczne i estetyczne – przygotowane
w dniu wydania posiłku.
- Do obowiązków Wykonawcy należy także codzienny odbiór naczyń i odpadów pokonsumpcyjnych – sprzątnięcie miejsca szkolenia.
Wymagania dotyczące składanych ofert:
- określenie ceny brutto za przedmiot zamówienia skalkulowanej na jedną osobę – łącznie cena zestawu obiadowego oraz cena przerwy kawowej,
- propozycję menu (obiad oraz przerwa kawowa) na trzy weekendy.
Kryteria oceny ofert: cena.
Sposób składania ofert:
- osobiście: SEKRETARIAT Szczeciński Park Naukowo – Technologiczny Sp. z o.o.
ul. Niemierzyńska 17a, 71-441 Szczecin,
- drogą elektroniczną: jbalicka@spnt.pl
Termin składania ofert upływa w dniu 4 lutego 2015 roku do godz. 15:00
Szczegółowe informacje:
Jolanta Balicka
e-mail: jbalicka@spnt.pl
tel. 91 85 22 927, 602-813-084
Zamawiający zastrzega sobie prawo do:
- negocjacji w sytuacji, gdy zostanie złożona jedna oferta, która będzie odbiegać od założeń budżetowych projektu,
- po wyborze Wykonawcy, podjęcia rozmów w celu odpowiedniego uszczegółowienia warunków realizacji zamówienia,
- anulowania niniejszego zapytania bez podania przyczyny.
HARMONOGRAM SZKOLEŃ DLA NAUCZYCIELI
Zajęcia w soboty i niedziele:
Grupa/ | ||||
I grupa | 15.02.2015 09:00-15:00 21.02.2015 12:00-18:00 22.02.2015 09:00-15:00 |
01.03.2015 09:00-15:00 07.03.2015 12:00-18:00 08.03.2015 09:00-15:00 |
15.03.2015 09:00-15:00 21.03.2015 12:00-18:0022.03.2015 09:00-15:00 |
29.03.2015 09:00-15:0011.04.2015 12:00-18:0012.04.2015 09:00-15:00 |
II grupa | 28.02.2015 12:00-18:0001.03.2015 09:00-15:00 07.03.2015 12:00-18:00 |
14.03.2015 12:00-18:0015.03.2015 09:00-15:00 21.03.2015 12:00-18:00 |
28.03.2015 12:00-18:00 29.03.2015 09:00-15:00 11.04.2015 12:00-18:00 |
18.04.2015 12:00-18:0019.04.2015 09:00-15:0025.04.2015 12:00-18:00 |
III grupa | 08.03.2015 09:00-15:0014.03.2015 12:00-18:0015.03.2015 09:00-15:00 | 22.03.2015 09:00-15:0028.03.2015 12:00-18:0029.03.2015 09:00-15:00 | 12.04.2015 09:00-15:0018.04.2015 12:00-18:0019.04.2015 09:00-15:00 | 26.04.2015 09:00-15:0009.05.2015 12:00-18:00 10.05.2015 09:00-15:00 |
PLAN DNIA SZKOLENIOWEGO – SOBOTA:
12:00-13:20 | Zajęcia dydaktyczne 1 h 20 min |
13:20-14:00 | Ciepły posiłek – obiad |
14:00-16:00 | Zajęcia dydaktyczne 2 h |
16:00-16:20 | Przerwa kawowa |
16:20-18:00 | Zajęcia dydaktyczne 1 h 40 min |
Łączna liczba godzin: | 6 h |
PLAN DNIA SZKOLENIOWEGO – NIEDZIELA:
9:00-11:00 | Zajęcia dydaktyczne 2h |
11:00-11:20 | Przerwa kawowa |
11:20-13:00 | Zajęcia dydaktyczne 1 h 40 min |
13:00-13:40 | Ciepły posiłek – obiad |
13:40-15:00 | Zajęcia dydaktyczne 1 h 20 min |
Łączna liczba godzin: | 6 h |